Menu

De voordelen van bedrukte tape

Verpak je regelmatig producten? Of verstuur je pakketten voor je werk? Dan gebruik je hier hoogstwaarschijnlijk tape voor. Tape zorgt voor een veilige sluiting van je verpakking, maar dat is niet het enige. Je kunt het namelijk ook zien als een visitekaartje van je bedrijf. Het maakt namelijk deel uit van de uitstraling van je bedrijf. Door bedrukte tape te kiezen, zien klanten direct van wie het pakketje komt. Hieronder delen we de voordelen van bedrukte tape.

1. Een veilige sluiting

Het is natuurlijk het allerbelangrijkst dat het pakket onbeschadigd bij de klant aan komt. Om ervoor te zorgen dat het pakket heel blijft tijdens de zending kun je tape gebruiken. Er zijn verschillende soorten tape verkrijgbaar, ieder met zijn eigen kenmerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleefkracht en geschikte ondergronden. Voordat je verpakkingstape gaat bestellen, is het verstandig om je eerst goed te laten informeren. Zo is PVC tape bijvoorbeeld geschikt voor ondergronden zoals karton en kunststof. 

2. Het is een communicatiemiddel

Maar bedrukte tape gebruik je niet alleen voor een veilige sluiting, het is ook een krachtig communicatiemiddel. Als je kiest voor tape met eigen bedrukking kun je jouw eigen bedrijfsnaam, logo of reclametekst erop laten zetten. Dit maakt het pakket tijdens transport, bezorging en opslag herkenbaar. Bovendien ziet de klant direct dat het pakketje van jouw bedrijf komt.

Daarnaast kan tape ook worden bedrukt met een instructie of code, zodat het efficiënt kan worden verwerkt. 

3. Is het pakket al geopend?

Een ander voordeel van bedrukte tape is dat de klant in één oogopslag kan zien of het pakket al geopend is of niet. Aangezien de tape jouw logo, bedrijfsnaam of andere boodschap bevat, kan deze niet makkelijk worden vervalst. 

Ben je op zoek naar bedrukte tape? TapePrint levert tape met unieke bedrukking voor jouw bedrijf. Je hebt de keuze uit diverse soorten verpakkingstape, waaronder PVC en papiertape.